In de bosjes

Merel Westrik (RTL Nieuws, WIDM 2019) en Martin Melchers (stadsecoloog) vinden elkaar ‘In de bosjes’ en in hun liefde voor de wilde natuur van Amsterdam. Ook al schelen ze vijfendertig jaar, ze storten zich eensgezind in moddersloten, struinen over landjes, klimmen in fabrieksschoorstenen en bouwen uilennesten. En daar maken ze dan een film van. Gelukkiger kun je ze niet krijgen. Geluk moet je delen, dus verscheen in 2016 hun eerste natuurfilm: Amsterdam Wildlife. Een veelgeprezen low budget kaskraker.

Nu is er ‘In de bosjes’: een bundeling van verhalen, columns, anekdotes en tips over de natuur in en rond Amsterdam. Een liefdesverklaring aan het verrassende en ongerepte van de hoofdstad.

Een boek voor iedereen met hart voor de natuur, hart voor vriendschap die jaren doet vervagen en hart voor dromers die onmogelijke projecten aanpakken.

Prijs €24,95

ISBN hardcover met leeslint 978 90 8276 49 70

Publicatie 2019

 

Bestel

[paytium name=”Boekbestelling” description=”In de bosjes”]
[paytium_field type=”label” label=”In de bosjes €24,95″ amount=”24,95″ /][paytium_field type=”email” label=”E-mail” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Voornaam” required=”true” /][paytium_field type=”text” label=”Achternaam” required=”true” /][paytium_field type=”text” label=”Adres” required=”true” /][paytium_field type=”text” label=”Postcode” required=”true” /][paytium_field type=”text” label=”Woonplaats” required=”true” /][paytium_field type=”radio” label=”Wil je een gesigneerd exemplaar? ” options=”ja/nee” options_are_amounts=”false” /]

[paytium_total /]

[paytium_button label=”Betaal” /]
[/paytium]